Sablonok letöltése és használata

Nézzük meg honnan és milyen módon tölthetünk le sablonokat, illetve hogyan alkalmazzuk őket blogunkban.

Rengetek, szebbnél szebb sablont készítettek a blogspoton futó oldalakhoz. Ezeket XML formátumban tudjuk letölteni és csak ugyanebben a formátumban tudjuk feltölteni a blogunkra.

Nézzünk néhány oldalt ahol sablonokat találsz.



Btemplates.com
Bloggerthemes.net
Mybloggerthemes.com

Egyenlőre szerintem ez a 3 oldal is bőven elég mivel rengeteg sablont tartalmaznak. Később még teszek fel 1-2 prémium témákat tartalmazó, ingyen letölthető oldalakat.

Jöjjön a sablon telepítése.

Miután letöltöttük az általunk kiválasztott témákat, jelentkezzünk be a bloggerbe. Az irányítópulton kattintsunk a Tervezés menüre. Az alsó linkekből kattintsunk a HTML-kód szerkesztésére.

A "Sablon biztonsági mentése és visszaállítása" részben találunk egy feltöltés nevű gombot. Kattintsunk rá és tallózzuk be a nemrég letöltött sablont.Miután betallóztuk kattintsunk a megnyitás-ra, közvetlen ezután pedig a Feltöltés-re. Ezzel készen is vagyunk, mostmár az általunk kiválasztott sablon lett az oldal kinézete.

Egy jó tanács: Mielőtt feltöltenéd az új sablont kattints a Teljes sablon letöltése linkre. Így, ha bármi probléma van az új sablonnal bármikor visszatölthetjük a régi változatot.










Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi